Edward Riedl (M)

Vi närmar oss valet 2014

Vi går nu in i 2013 och fortsatt har vi inga besked från socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet i regeringsfrågan. Kommer de att samarbeta efter en eventuell valseger? Hur kommer det samarbetet att se ut? Vilken politik skulle de föra tillsammans? Än så länge finns det bara ett realistiskt regeringsalternativ i svensk politik och det är alliansen som vid valet 2014 regerat Sverige i 8 år. Det är dags att den splittrade oppositionen börjar ge svar i de här frågorna. För just nu spretar deras politiska förslag väldigt mycket.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Leif

    Säger så otroligt mycket att era motståndare har så höga siffror trots att dom inte säger något. Folk är less på att misshandlas av er.

  2. Fjodor

    Börjar du redan vara orolig vad som är på G? Tror du allting avslöjas så här tidigt innan valet? Ni själva saknar ju brist på ideér hur ni ska få politiken gå ihop och väntar förståss på att de röd/gröna ska avslöja sina. Kör upp eran politik mellan skinkorna där passar den bäst.

  3. lf

    Tycker du att eran politik är bra.Varför har du sådan kritik på bloggen?
    Du måste väl ta till av denna kritik.
    Var har du de som så gillar din politik på bloggen?
    Edvard Riedel du måste lyssna på väljarna.

  4. Edward Riedl

    Svar till lf (2013-01-12 21:23)
    Att lyssna på väljarna och några enstaka personer som kommenterar bloggen är två väldigt olika saker. Du var ju övertygad om min, moderaternas och alliansens undergång även inför valet 2010. Vi gjorde då bästa valet i Västerbotten någonsin och fick förnyat förtroende och fortsatt regeringsmakt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.