Edward Riedl (M)

Svenska folket tycker alliansregeringen gör ett bra jobb

Enligt en ny Skop-undersökning visar det sig att hela 58% av de tillfrågade tycker alliansregeringen gör ett bra eller mycket bra jobb. Endast 32% tror att ett röd-grönt alternativ skulle göra ett bättre jobb. Det visar att en regering som tar ansvar uppskattas mer än en splittrad opposition som tävlar i att lova allt till alla. Det båda gott inför valet 2014.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

10 kommentarer

  1. stefan

    Visst! Samtidigt visar Demoskops senaste mätning att alliansen får 41,4% och oppositinen 45,4%. DET bådar gott inför valet 2014. Tyvärr ligger SD på 9,2% vilket är fruktansvärt bedrövligt högt!
    Jag tror också att förtroendesiffrorna för sittande regering oftast ligger rätt så högt!? Eller har du några siffor att dela med dig av?
    Förresten – en regering som ”tar ansvar”!!??? Vilken regering snackar du om då? Inte våran i alla fall! Ni har ju inte lyckats med någonting förutom att förbättra för era kompisar i Danderyd och Lidingö!

  2. lf

    Tack att du tog ditt förnuft tillfånga och släpper fram
    kommentarer.Man funderar varför du under mer är 14 dagar inte släppte fram kommentarer.Det sker ju med en knapptryckning.
    Du hittar ju alltid någon undersökning som är positiv för regeringen.Men om det finns en undersökning som visar på motsatsen, då är du helt tyst.
    Hur är det tågtrafiken,den fungerar ju inte.Vad har du för förklaring?Du sitter ju i trafikutskottet.
    Jag vet inte men jag anser ditt bloggande inte har stärkt ditt politiska budskap.

  3. kent svanlund

    Jag är glad att MP lyft frågan om Fas 3 och det rikstadsbeslut som togs för ett och ett halvt år sedan och som ni totalt ignorerat. Kommer säkert att påverka er popularitet negativt när ni vägrar att verkställa tagna beslut.

  4. Edward Riedl

    Svar till kent svanlund (2013-01-13 08:36)
    Det återstår att se. Problemet är ofta att de fyra oppositionspartierna kan enas om att de inte alltid gillar regeringen. men till att de tillsammans ska forma gemensamma egna motförslag är det en bit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.