Edward Riedl (M)

Nya poliser klara i Umeå

I fredags tog en ny kull polisstudenter sin examen i Umeå. Det var glädjande på många olika sätt. Inte minst genom att de kommer att vara en del av de drygt 20 000 poliserna som gör vår tillvaro mer trygg i hela Sverige. Att de utbildas i Umeå är givetvis en extra bonus och i år var det även lite kul på det rent personliga planet eftersom en av dessa förväntasfulla blivande polisaspiranterna var lillebrors flickvän. Stort grattis alla och ett stort lycka till.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Neo

    När ska ni politiker börja ägna er tid åt att hjälpa arbetslösa?
    Jag vet att detta inlägg inte är relevant men jag ber dig ändå att läsa berättelsen på DN som jag ger länkadress till! Alla bör läsa denna berättelse i dagens DN ”http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/tonen-i-brevet-ar-hotfull-nu-ar-jag-kallad” om det förnedrande livet som arbetslös.
    Det måste bli ett slut på hur de svenska politikerna, både inom Alliansen och inom Socialdemokraterna, avsiktligt använder förnedring som ett sätt att ”hjälpa” de arbetslösa!

  2. Edward Riedl

    Svar till Neo (2013-01-20 21:48)
    Jag läste den artikeln och blev faktiskt mer upprörd över hur kvinnan i texten beskriver sig själv och det hon upplever att hon möter. Om samhället ger henne pengar för att hon inte kan försörja sig själv är det väl inte orimligt att hon i motprestation faktiskt går på utbildningar för att åter komma i arbete.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.