Edward Riedl (M)

SAS-ledningen borde skämmas

Med kniven mot strupen fick de anställda i SAS välja på att gå ner i lön eller förlora sina jobb då företaget inte skulle överleva utan dessa åtgärder. Det var tuffa turer under hösten för ett redan hårt prövat SAS. Nu visar det sig att det i samma veva betalades ut 14 miljoner kronor i bonusar till de högsta cheferna. Det gör mig uppriktigt förbannad faktiskt. Att duktiga chefer tjänar bra är inget problem för mig. Men ett företag som kräver sänkta löner av sina anställda för sin överlevnad bör inte ha en ledning som samtidigt höjer sina.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

12 kommentarer

 1. Leif

  Men gå ner i lön, det är väl det ni vill att vi arbetare skall göra för att gynna era polare, företagarna? Eller har jag helt missuppfattat dina inlägg tidigare?

 2. Louise

  Ett fruktansvärt hån mot mina fd arbetskollegor 🙁 Lider verkligen med dom för jag vet vilket otroligt jobb dom gör. Är mycket glad att jag var en av dom som fick gå 2009 och det är jag tacksam för efter att ha jobbat där i 9 år och varit med om flera såna idiotiska hotelser 🙁

 3. Mia

  Härligt med en politiker med hjärtat på rätta stället. Annars verkar det som att även politiker försöker att roffa åt sig så mycket som det bara är möjligt.
  Tack Edward.

 4. mats

  Hej
  Det är en mycket intresant tid nu i hela världen som att usa har samma politik som grekland att låna o skita i framtiden och att politiker i sverige och eu fortsätter med en medveten global politik och vill konkurera med kambodja kina och alla fattiga länder och deras lösning är en löneanpasning genom massinvandring och skicka alla pengarna i toalettstolen. Men när man hör om dom nya politikerna i eu som kommer snabbt blir man förvånad som ungerns nasist
  parti 17% greklands nasist parti 12% vid valer och nu 20% och frankrike national front som redan sitter i eu parlamentet och så vidare och politikerna överallt fortsätter med sin katastrofala politik så det är mer spännande att hänga med i politiken än att kolla en tarantino film.

 5. Åsiktsmaskinen

  Håller fullständigt med dig.

  Här måste ägarna kliva fram och visa att man inte accepterar detta.

  Så ta nu ditt ansvar och kliv fram i egenskap av ägare och visa att du menar allvar med ditt inlägg.

 6. Daniel

  Men snälla Edward, det här är vad dina kollegor i ditt parti alltid uppmuntrat till. Att nu börja gråta krokodiltårar funkar liksom inte. Ni tycker ju att det är okej att göra så här, alla era lagar och hela eran attityd säger ju det.

  Sluta vara en hycklare eller stå för din politik. Just nu är det bara patetiskt.

 7. Edward Riedl

  Svar till Daniel (2013-01-23 21:38)
  Det du skriver stämmer ju inte alls. Det är endast dina egna fördomar mot just moderaterna som du ventilerade här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.