Edward Riedl (M)

Besök på Kreator

I fredags besökte jag Umeåföretaget Kreator. Det är ett otroligt spännande företag som samlar kreativa människor inom flera områden. Deras tanke är att duktiga illustratörer, filmproducenter mfl inte ska behöva lämna Umeå för Stockholm, London eller Los Angeles. Istället för att alla dessa duktiga människor, som ofta är egenföretagare, sköter allt från marknadsföring till bokföring själva så samlas de under en hatt som egna företagare men med styrkan hos ett mycket större företag. Det kommer att bli fler besök där. Inte minst för att jag ska lära mig mer om gränssnittet mot angränsande/konkurrerande verksamhet som skattefinansieras.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.