Edward Riedl (M)

Statsministern är i högform

I slutet av förra veckan hade vi planering för våren i den moderata riksdagsgruppen och med de moderata statsråden. Under hösten skrevs det mycket om att statsministern såg trött ut och att moderaterna hade tappat tempot. Jag kan intyga att statsministern är i högform vilket han visade med all önskvärd tydlighet och att nya moderaterna rustar för att söka fortsatt mandat av er väljare i valet 2014. Dessutom är det mycket positiv energi och vilja i den moderata riksdagsgruppen. Vi tänker jobba stenhårt för att få fortsätta bygga ett bättre Sverige.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

 1. JonasE

  Bygga ett bättre sverige??….inte för alla det är då säkert!!.
  Det visar all statistik på ett eller annat sätt att det är allt för många som fått det mycket sämre med Alliansens politik!!.

  Bara en sån sak som att den tiondel med lägst inkomst har fått MINUS 8,6% i inkomst sedan 2006(SCB och Borgs egen budget), samt att det enligt samma siffor är i vanlig Moderat ordning, de med höga inkomter som fått mest även i procent räknat.

  Är det att bygga ett bättre Sverige ??.
  Eller räknar ni bara ”vissa” i ert Sverige ??.

 2. Stefan

  Högform!? Om han nu är i en så väldigt fin form, varför törs han då inte ta en debatt med Stefan Löfven??? Hans ”ursäkter” är ju så löjliga att man baxnar!! Men jag kan å andra sidan förstå honom – han/ni står ju bara och trampar vatten. Ni har ju absolut ingen politik som fungerar för andra än Danderydsbor och liknande….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.