Edward Riedl (M)

En dag med årsmöten

Idag har jag som gammal MUF-ordförande i Västerbotten suttit som stämmoordförande för MUF Västerbottens årsstämma och som ordförande för MUF Umeås årsmöte. Jag hade dessutom förmånen att få årsmötestala om viktiga politiska frågor. Stort grattis till den nyvalda styrelsen för MUF Västerbotten med ordförande Terese Andersson, 1:e vice ordförande Isac Öberg, 2:e vice ordförande Natalja Kaganovitch och ledamöterna Viktor Sjödin, John Backvid, Linda Jervik Steen, Elin Jonsson, Alexander Östman och Max Persson. Stort grattis till den nyvalda styrelsen för MUF Umeå med ordförande Natalja Kaganovitch, vice ordförande Viktor Sjödin och ledamöterna Isac Öberg, Terese Andersson och Max Persson. Stort grattis och lycka till i det viktiga arbetet med att tillsammans med oss äldre i nya moderaterna vinna valet 2014.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

5 kommentarer

  1. lf

    Vet du vad Edvard Riedel.Vi vanliga väljare är totalt ointresserade av era inre kramkalas.
    Men Edvard varför kommenterar du inte ert köp av Neon.
    Varför kommenterar du inte uppdrag gransknings utredning av utnyttjande av utländsk arbetskraft som har urusla förhållanden i Sverige.
    Du sitter i trafikutskottet.Du har väl sett hur tågen går i våra grannländer.Inte en kommentar.
    Edvard Riedel, du blundar för de svåra frågorna.

  2. Edward Riedl

    Svar till lf (2013-02-16 18:38)
    Då behöver du ju inte läsa vad jag skriver. Som jag sagt tidigare är jag glad att du läser min blogg. Men du är inte hela min målgrupp med bloggen.

  3. Edward Riedl

    Svar till mode rat (2013-02-19 21:10)
    De var riktigt många faktiskt. Så du har helt rätt. MUF är nog en av de mer livskraftiga ungdomsförbunden idag.

  4. Mikael Andersson

    Hej! Tycker Edwards debattartikel i VK idag var mycket bra! Det är med en retorisk glöd som jag inte sett på länge. Tankarna går till Churchill! Direkt från hjärtat. Bravo Edward!

    Mikael

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.