Edward Riedl (M)

Den som inte har skäl att stanna i Sverige ska givetvis lämna landet

Debatten om polisens arbete med att hitta gömda flyktingar är för mig obegripligt. När vissa jämför polisens arbete med Gestapo har debatten fullständigt spårat ur. Sverige har och ska fortsatt ha en generös invandrar och flyktingpolitik. Men vi har en reglerad invandrar och flyktingpolitik. Det innebär att inte alla som vill stanna i Sverige får göra det. När personer inte frivilligt låter sig avvisas från Sverige är det självklart polisens uppgift att se till att så sker. I botten finns det demokratiskt fattade beslut som ska följas. Att jämföra det med Gestapo är mer än märkligt.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.