Edward Riedl (M)

Moderater från Trafikutskottet besöker Umeå och Västerbotten

Igår var mina kollegor från den moderata trafikkommiten i riksdagen på besök i Umeå och Västerbotten. Det är viktigt att visa hur stora behov vi har i Västerterbotten och inte minst Umeå när det gäller infrastruktur som ska stötta fortsatt tillväxt och expansion. Besöket i Umeå började på Hybricon där elbussarna i drift kunde visas.

 

Sedan fortsatte dagen med ett besök i Umestan där Umeå kommun visade en del av våra infrastrukturutamningar och även Umeå hamn besöktes. Dagen avslutades med ett besök på Sjöfartsverket och deras helikopterverksamhet som nu finns i Umeå. Det gav möjlighet att se Umeå med omnejd från ovan. Det har varit ett uppskattat och lärorikt besök som idag kommer att fortsätta.

Stort tack till Länsstyrelsen och Umeå kommun som tillsammans ordat ett fantastiskt bra besöksprogram.

Edward Riedl (M)

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.