Edward Riedl (M)

Nya moderaterna blir bättre på förebyggande och hälsopreventivt arbete

I veckan var landstingsrådet och ordföranden i moderaternas arbetsgrupp om sjukvården ,Filippa Reinfeldt (M), och redogjorde för arbetsgruppens rapport på riksdagsgruppmötet. Det var mycket intressant att höra hur mitt parti allt mer fokuserar på förebyggande och preventivt hälsoarbete. Det är så vi måste möta framtiden. Det kommer att möjliggöra både längre och allt friskare liv för fler människor.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. lf

    ja,jag vet inte om landstingsrådet i Stockholm är någon företrädare för en rättvis sjukvård.Hon har sålt ut sjukhus till reapris till riskkapitalbolag.Men du tycker ju det det är helt okay.
    Att sedan vården går på knäna med bristande resurser det bekommer inte Edvard Riedel.

  2. JonasE

    Jasså!!, så det var därför som man lade ner Arbetslivsinstitutet, för att ”bli bättre på förebyggande och hälsopreventivt arbete”….du har din egen Moderata logik du!!.

    Sen så tycks Filippa Reinfeldt och fakta ha svårt att samsas då hon nyligen åkta fast i Svd:s faktakoll, samt att hanteringen av ekonomin kring nya karolinska tycks vara av kalle anka stil…..för att inte glömma alla idiotiska utförsäljningar Moderaterna gjort….mer av kalle anka där !!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.