Edward Riedl (M)

Fler miljöbilar med alliansen

När alliansen tog över regeringsmakten 2006 så innebar det inte bara att vi införde en politik för fler jobb utan vi satsade också på miljön. När socialdemokraterna bar regeringsmakten och samarbetade med miljöpartiet och vänsterpartiet var bara cirka 1 av 10 bilar som såldes en miljöbil. Idag med sex år av alliansstyre är nästan 4 av 10 bilar en miljöbil.

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Björn

    Men kära nånn Riedl. Tror du verkligen på det där själv? Det ska vara en egoistisk borgare att tro på att man ligger bakom den ökning av miljövänliga bilar i Sverige. Det va det knäppaste jag hört på länge. T.o.m ett barn vet hur länge miljöbilsarbetet pågått före 2006 runt om i hela världen och begriper att frukten sedan kan börja skördas.

    Oavsett vem som suttit i makten hade miljöbilarnas intåg ökat. Utvecklingen va redan på gång i hela världen oavsett.

    Så typiskt att ni nu blåfolket utan skrupler tar på er ”äran” av detta. Ytterligare ett skäl att inte rösta på Moderaterna.

  2. Lars Gidlöf

    Hej

    Jag har en fråga. På vilket sätt satsade Ni på miljöbilar?

    I vilka bilföretag satsade Ni pengar i eftersom antalet bilmodeller som klarar 120gr/km har ökat otroligt sedan 2006, speciellt små dieslar.

    Så var ärlug nu, hur satsade Ni?

    För detta är väl inte falsk propaganda av en lögnaktig politiker?

  3. Stefan

    Kan bara hålla med föregående talare. Det är sååå typiskt moderater och borgare att tillskriva sig själva äran av en naturligt pågående utveckling. Förklara för oss hur du tänkte nu Riedl! Är detta en medveten lögn eller ett resultat av total okunskap? Tro inte för ett ögonblick att vi är totalt korkade allihopa….

  4. N-O

    Vilken oerhörd makt Alliansen har som kan bestämma vilka bilmodeller som GM , KIA/Hyundai och Toyota m.fl tillverkar.

    Här trodde jag att vi bodde i ett litet land i utkanten av Europa och nu visar det sig att våra politiker bestämmer över hela världens samlade bilindustri….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.