Edward Riedl (M)

Nya moderaternas vårkampanj har startat

I lördags samlades vi umemoderater för att starta igång vårkampanjen. Tillsammans med moderater från hela Sverige hade vi en gemensam digital uppstart. På bilden har vi börjat samlas innan videosändningarna drog igång.

Efter kampanjuppstarten så gick vi ut och träffade umebor för att prata politik. Här är några av oss som gick till Renmarkstorget. Det var lite kyligt om öronen och vi kunde konstatera att vårkampanjen var lite tidigare än själva våren.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. pelle

    ja med eran politik lär ni inte få min röst,varför ska jag som är arbetslös måste tacka nej till arbete pga av den dumma 75 dagarsregeln skärp er,jag har jobbat i snitt 2 dagar i veckan o stämplat 3 ,men det är bättre än ingeting ,i dessa tider ,men problemet jobbar jag 2 dagar nu får jag inte stämpla upp,o då förlorar jag på att jobba ,så nu måste man sitta hemma o kolla på tv istället ,är det bättre det ,vad tycker du,dravel all politik ,ska rösta på sverigedemokraterna dom står med fötterna på jorden o pratar inte en massa trams ,ominte det blir ändringar ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.