Edward Riedl (M)

Röd-grön splittring

Igår på partiledardebatten blev det väldigt tydligt att det inte finns något röd-grönt regeringsalternativ längre. De var mer splittrade än någonsin tidigare. Det kommer att skapa stor osäkerhet om en röst på socialdemokraterna likväl är en röst på vänsterpartiet eller inte. Jag tror inte Stefan Löfven kommer att kunna ducka i regeringsfrågan hela vägen fram till valet 2014.

Edward Riedl (M).

Etiketter:

5 kommentarer

  1. Leif

    Som riksdagsledamot vore det väl bra att ha förmågan att lyssna och förstå vad människor säger. Det är nog bara panikslagna moderater som inte förstod budskapet igår. Trots att jag inte såg det så förstod jag vad han menade när man läste det i textform.

    Dax att gå om grundskolan Edward?

  2. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

    En röst på Socialdemokraterna är en röst på, just precis, socialdemokraterna!
    Jag kommer att rösta på Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet, därför att jag tycker att de har den klaraste och bästa politiken, för mig är detta inget som helst problem. Vid ett regeringsbyte kommer det partiets politik som folket röstat fram, också att synas i politiken!
    Inte som med Alliansen, där det numera bara finns ett parti, nämligen Moderaterna, som försöker kamouflera sig som sossar??!!

  3. Lars Gidlöf

    Hej, sex dagar kvar sen ska du svara på kommentarerna om din miljöbisfakta, för du har ju nu sagt att du svarar en gång per månad, eller har du ändrat din blogg igen?

    Sen en annan fråga, vad är detta för sajt du alltid hänviar till din ”fakta”, jag menar Politikfakta.se, vilket institut står bakom denna sida?

    Sen, vad säger du om detta med vad jobben kostar med denna sänkta arbetsgivaravgift för ungdommen? Var har dessa ungdommar fått jobb någonstans, kan du svara på det?

  4. JonasE

    Spelar det någon större roll då bara MP och S i sig, i princip är lika stort som hela Alliansen numera !!.
    V lär ju knappast gå åt höger så Alliansen ser rätt så rökta ut just nu…..frågan är mest om de Röd-Gröna kommer undan ett SD inflytande eller om dom får ihop nog många mandat själva till skillnad från Alliansen !!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.