Edward Riedl (M)

Reinfeldt är statsministerfavoriten

Skop har i en opinionsmätning frågat vem svenska folket anser bäst kan leda en regering av Reinfeldt och Löfven. 63,5 procent anser att Reinfeldt är bäst lämpad att leda mot endast 36,5 procent för Löfven. Det är fortfarande långt kvar till valet och mycket kan hända. Men i slutändan ska Sverige efter ett val regeras och jag ser mycket positivt på alliansens möjligheter att få förnyat förtroende ytterligare fyra år.

Läs mer här.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Daniel

  Fel. De enda som tycker om honom är borgare. Hade man verkligen fråga HELA svenska folket hade Reinfeldt aldrig varit favorit. Det är väldigt lätt att beställa saker som ser bra ut till sin egen fördel och borgarna är experter på den här typen av osakligheter.

 2. stefan

  Fösker du lura alla eller enbart dig själv? Ni kommer att få pissdäng i nästa val, helt enkelt för att svenska folket (äntligen) genomskådat er!
  Att slå sig för bröstet för att din egen (sittande) statsminister får bättre förtroendesiffror vad gäller lämpligheten att leda landet tyder på dålig verklighetsförankring. Visst är det väl rätt så vanligt att sittande s-m får bättre siffror än oppositionsalternativet!? Dessutom har ju aldrig Löfven haft posten än, så siffrorna är logiska. Återkom 2016 när han (Löfven) varit statsminister ett år – då du!

 3. Edward Riedl

  Svar till Daniel (2013-06-12 11:31)
  Nu är det Skop som gjort mätningen. Om du inte tror på den kan jag nog skriva rätt lite för att övertyga dig.

 4. Edward Riedl

  Svar till stefan (2013-06-14 23:59)
  Så skrev ett antal personer på min blogg inför förra valet. Det visade sig att de fick fel. Det är inte osannolikt att även du kommer att få fel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.