Edward Riedl (M)

Svartmålningen av Sverige fungerar inte riktigt

akb

Idag är det en ekonomidebatt i riksdagen. Socialdemokraterna, miljöpartiet, sverigedemokraterna och vänsterpartiet försöker på olika sätt svartmåla Sverige. Det känns faktiskt som oppositionspolitikerna är riktigt oengagerade. När de försöker beskriva Europas mest välskötta och välfungerande ekonomi som ett land i fullständig misär klingar orden väldigt tomma. Anna Kinberg Batra monterade effektivt isär deras påståenden ett efter ett. Faktum är att Sverige är världens 4:e mest konkurrenskraftiga ekonomi. Vi har sedan vi övertog regeringsmakten 200 000 fler som jobbar trots global ekonomisk kris och lågkonjunktur. Listan kan göras lång.

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Leif

    Återigen tar en Moderat till, det är sämre på andra ställen, när han inte kan försvara sig. Dax att byta ut skivan som vill ta ansvar?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag menar att vi har det bra i Sverige och att vi har det betydligt bättre än de flesta andra. Det har givetvis betydelse det också för en korrekt jämförelse.

  2. HIH

    Leif , är du förvånad över Edvards komentar ?
    Jag gissar att du som jag insett hur E R kommenterar andras åsikter .
    Jag är mest förvånad över hur våra moderater i västerbotten skickan en sådan oerfaren ”nisse” att för våran talan i riksdagen .
    Det måste finnas någon mer erfaren moderat i västerbotten att skicka till Stockholm.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Det kan ju hända att andra inte delar din uppfattning om både mig och mitt parti.

  3. JonasE

    Du envisas med dina 200 000 fler i arbete, trots att om man mäter på det sättet så är de flesta i krisens Europa bättre på syselsättning är Sverige………är siffertrixade allt som finns i er politik !!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.