Edward Riedl (M)

Moderaterna framåt i ny opinionsmätning

I den senaste opinionsmätningen av Metro/Yougov går moderaterna framåt med nästan två procentenheter. Även centerpartiet och kristdemokraterna går framåt samtidigt som folkpartiet tappar. Socialdemokraterna, miljöpartiet, sverigedemokraterna och vänsterpartiet backar i mätningen. Det gör att alliansregeringen nu börjar minska avståndet mot de röd-gröna partierna. Dessutom finns det fortfarande inget röd-grönt samarbete eller röd-grön politik. Med ett år kvar till valet är jag helt övertygad om att väljarna kommer att börja kräva besked i både regeringsfrågan och sakpolitiken.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Johan

    I januari så sa samma undersökning så här ”Alliansen tappar mark till oppositionen, för-troendet för stats-minister Reinfeldt minskar och väljarkåren är missnöjd. Yougovs senaste mätning är dyster läsning för regeringen.”

    Då var du tyst.

    Folk är så less på fas 3, utförsäkringar, privatiseringen av vår tidigare trygghet, jobbcoacher som luras, ett försäkringskassan som helt tappat fotfästet. Folk är less nu på att rika skall bli rikare och att fattiga blir ännu fattigare. Folk är less på att invandrare aldrig får en chans utan trycks ihop ännu hårdare i förorterna.

    Därför Edward kommer alliansen att förlora nästa val.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Så din slutsats är att vi kommer att förlora valet nu när det svänger i opinionen? Märklig slutsats.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.