Edward Riedl (M)

Moderaterna växer i alla väljargrupper

mfram

Tidningen dagens samhälle har jämfört läget under mellanvalsperioden 2007-2009 med motsvarande period 2011-2013. De har använt SCB:s uppgifter om partisympatier som underlag. Moderaterna stärks i alla väljargrupper medan socialdemokraterna blir svagare i samtliga åldersgrupper. Framförallt är det i gruppen unga väljare som vi moderater växer mest. Det kommer sannolikt att bli en hård kamp om regeringsmakten 2014. Vi moderater har tillsammans med våra alliansvänner förberett oss och kommer att jobba stenhårt för att visa att vi bör få förnyat förtroende att leda Sverige i ytterligare fyra år.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Micke

    Vilket önsketänkande.=)

    Hur kommer det då sig att ni har så dåliga opinionssiffror?

    Tror betydligt mer på de 39% alliansen hade i sista opinionsundersökningen och ni kommer gå på en brakförlust. Skulle tro att de röd/gröna får egen majoritet.

  2. lf

    Ja,du Edvard du hittar alltid på någon undersökning som är till fördel för er.Men då en undersökning visar att ni tappar väljare då är du tyst. Du helt enkelt inte trovärdig.
    Du sitter i trafikutskottet och man räknar väl med att du skall representera länet.I senaste trafikplanen har Västerbotten inte fått i princip ett öre.
    Du figurerar i alla sammanhang där det det sker positiva saker,vet vad det kallas ”linslus”.
    Men då det gäller viktiga infrastruktursatsningar för Västerbotten och Norrland då faller du ihop som en blöt badhandduk för Reinfeldt.

  3. Johan

    Efter SVT börjat visat ett program om äldrevårdens förfall i Sverige och vi vet sjuksköterskorna och vården får det tuffare, media avslöjar att privatskolorna fifflar ut pengar och de rika blir rikare medans ofrivilligt sjuka tvingas att leva på ruinens brant.
    Ja då hjälper inga diagram, då är det verkligheten som gäller.

    Det blir brakförlust för alliansen i nästa val. Allt annat är otänkbart.

  4. Ann

    Du är otrolig…………. Det måste helt enkelt bero på att konsekvensförmågan inte är färdigutveklad innan 25 års åldern, eller att ni delar ut karameller…………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.