Edward Riedl (M)

Omvärlden måste agera i Syrien

Jag har skrivit det flera gånger tidigare. Omvärlden måste reagera när en befolkning utsätts för övergrepp från en styrande regim. I Syrien har sannolikt över 100 000 människor mist livet sedan konflikten startade. Det är orimligt att demokratiska länder står vid sidan och tittar på när människor mördas. Sannolikt har USA ändrat uppfattning sedan kemiska vapen använts och Storbritannien och Frankrike kan också tänka sig att agera utanför FN. Så sannolikt börjar vi närma oss en punkt där de stora demokratierna inte längre tänker stå overksamma och se på. Sverige bör snabbt bli del i arbetet för att bygga säkerhet och trygghet för människorna i Syrien.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.