Edward Riedl (M)

Privatekonomin för de flesta är bättre än…

Privatekonomin för de flesta är bättre än någonsin tidigare. Enligt SBAB kan idag 77 procent av hushållen spara pengar i slutet av månaden. Sedan alliansregeringen tog över 2006 så har allt färre hushåll problem med att få hushållsekonomin att gå ihop. Det är en bra utveckling som möjliggjorts med våra fyra jobbskatteavdrag.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

 1. Leif

  Så folk har det bättre men det var länge sedan folk var så missnöjda. Det är något du inte säger till oss Edward. Eller ska man säga Bagdad-Edward? 🙂

 2. JonasE

  De 10% med lägst inkomst som gått minus 8,6% under Alliansens tid, har du behändigt glömt bort ( källa är en av Borgs senare höstbudgetar och SCB ), men så är ju inte Alliansens politik bra för alla utan bara för en del, så då det är det också dags för en regering som ser till alla medborgares väl, till skillnad från denna regering !!.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Det du påstår stämmer inte längre. 2012 och 2013 har regeringen gjort riktade insatser för den gruppen och om vi jämför medelinkomsten för den tiondel med lägsta inkomster i Sverige 2006 med 2013 så har inkomsten ökat från 80900 till 82200 i 2011 års priser (alltså inflationsrensat).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.