Edward Riedl (M)

Dörrknackning på Haga

kamp1

Igår kväll var vi och knackade på hemma hos umebor på Haga för att dela ut information om vår politik. Det är lilla valrörelsen för moderaterna i hela Sverige just nu med ett år kvar till valet 2014.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

5 kommentarer

  1. Leif

    Definitivt gårdagens gapskratt fick jag när jag hörde om när en av er ringde på hos en kompis och han frågade vad ni kunde säga till honom då han själv var sjukskriven och hans föräldrar var pensionärer. Den rumphuggna moderaten stoppade svansen mellan bena, tackade för sig och gick. Ni orkar inte ens prata med ”svaga” människor, människosynen är så bedrövlig hos er.

    • Daniel

      Ja, det här är standard hos de ”nya” moderaterna där endast de rika och starka ska flörtas med, men de som är svaga ska man sparka på så att de som redan har massor får mer i plånboken. Patetiskt.

  2. Fredrik

    Jag tycker inte om att ni ringer på ens dörr. Och det gäller alla partier och organisationer samt företag. Minns i min barndom när vi satt och åt middag och såg hur det kom en person eller två uppför gången mot huset och stod alldeles vid matsalsfönstret där ytterdörren var nära och så hördes ringklockan.
    Fortfarande får jag rysningar av detta övergrepp som jag ser det av att tränga sig på. Usch!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Om priset för dig att leva i en demokrati är att något parti ringer på din dörrklocka en eller två gånger vart fjärde år (de flesta för aldrig någon påhälsning alls) så tycker jag att det priset är lågt. Du kan dessutom bara säga att du inte är intresserad och stänga igen dörren igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.