Edward Riedl (M)

Alla är välkomna till Umeå

torg1

Ikväll hade jag möjligheten att tala inför ett par tusen umebor om att alla är välkomna till Umeå! Det spelar ingen roll om man är en gästforskare från Peking, student från Göteborg eller flykting från Afghanistan. Till Umeå är alla välkomna. Till och med de nazister som under helgen besökte Umeå från andra delar av landet är välkomna hit. Det är bara deras åsikter som vi aldrig tänker hälsa välkomna i vår stad. Tack alla umebor som tog sig tid och komma till torget och visa vad vi tycker om nazisimen. Det är obegripligt att det faktiskt finns människor som vill bygga ett samhälle på hat och rädsla.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Erik Larsson

    Fast det moderaterna gjort de senaste 7 åren är just att bygga ett samhälle byggt på osäkerhet för arbetarklassen vilket skapat ett utrymme för sådana här extrema grupperingar.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Ditt påstående är bara löst tyckande. Främlingsfientligheten växer inte till följd av höger eller vänster-regeringar i Sverige eller Europa. Det följer annan logik. Men det är tråkigt att sådana som du försöker driva sådana här teser helt utan saklig grund.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      S gjorde upp affären som alliansregeringen sedan fullföljt. Att Sverige bedriver handel med andra länder kan du väl inte ta för intäkt för att alla politiker som är för det är fascister? Tråkigt synsätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.