Edward Riedl (M)

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) läser nu…

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) läser nu upp regeringsförklaringen i Sveriges Riksdag! Det handlar om att fortsätta stärka svensk konkurrenskraft. Det gör vi genom en politik för fler jobb och bättre skola. Det femte jobbskatteavdraget kommer att ge ännu mer pengar kvar i plånboken för personer med helt vanliga arbeten. Sverige har fortfarande Europas mest välskötta ekonomi som gör att vi kan fortsätta satsa på skola, sjukvård och sänkta skatter för pensionärerna. Vi fortsätter med en politik för att göra ett bra Sverige ännu bättre.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Gunilla Carlsson sparkas – bättre om det gällt vissa andra ministrar.
    Adelsohns framträdande i Sportnytt (TV2 kl. 22 i måndags) bekräftar tyvärr hennes ointresse för idrott. I stället för att framhäva projektet med vinter-OS försökte hon medvetet prata ner det genom en blandning av lögner och vantolkningar.
    Hon valde att peka på Sotjis kostnader (där allt fick byggas nytt samt mutor) i st f Milanos o Vancouvers måttliga kostnader.
    Hon talade om att Sverige inte tidigare fått (som om det skulle vara en anledning att ge upp) och att det var en negativ opinion vid Sthlm:s ansökan. Frånsett att det kan sägas vara uppgiften för ett entusiastiskt statsråd att få med sig en yrvaken befolkning så minns jag bestämt att en opinionsundersökning visade att 55% var för (må vara att en del av konkurrentstäderna hade högre siffror).
    Vad beträffar Sthlm:s nybyggda arenor anses det nästan vara en för mycket – måste alltså hitta användningsområden. Dock stödjer jag Östersunds önskemål (de har ju redan ett stadion) att få ta skidskyttet.
    Adelsohns och regeringens snabba nej (nu o tidigare) utan analys visar bara att den är trött och enfaldig. Jag stödde de fyra första jobbskatteavdragen men inte det femte. – hellre ett vinter-OS. Regeringen har inte gett statsgarantier till något internationellt evenemang – tvärtemot Reinfeldts regeringförklaring (som de också visade på sportnytt).
    —– Original Message —–

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.