Edward Riedl (M)

Det öppna samhället är fantastiskt

Nu visar det sig att det i Stockholm förekommit kartläggning och registrering av romer mellan åren 1959 och 1996. Det kan ju vänsterfolk på internet försöka skylla på alliansregeringen bäst de vill. Men det som är bra i sammanhanget är att vi faktiskt lever i ett öppet samhälle där sådant här kommer fram, kan debatteras och slutligen faktiskt också åtgärdas.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

 1. JonasE

  Med tanke på FRA, Ipred, mm så är ditt prat om det öppna samhället mest löjligt, då ni i Alliansen jobbat för det motsatta !!.

  När man dessutom får höra om hur UD och Bildt tidigare stoppat utredningar kring Utrikesdepartementets avräkningar (Sadev), så kan man undra över öppenheten från er sida, för att inte glömma Moderaternas hemliga partibidrag, var är öppenheten där ??…..vem sponsrar Muteraterna ??.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Att påstå att vi inte har ett öppet samhälle bara för att vi också motarbetar terrorism och annat känns lite väl långtgående…

 2. Fredrik

  Det finns problem med brottslighet i den romska gruppen av individer.
  Det borde kunna diskuteras samtidigt som förklaring till polisens registrering.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   De är och har länge varit en utsatt grupp. Självklart ska polisen jobba med att lösa brott. Det står inte i motsats till det jag skrivit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.