Edward Riedl (M)

Vad tycker S om skatterna

Vad tycker S om skatterna? Tidigare har socialdemokraterna sagt att de inte tänker riva upp de fyra redan genomförda jobbskatteavdragen om de vinner nästa val. Sedan meddelade de att de inte heller avser att riva upp ett femte jobbskatteavdrag som ännu inte är genomfört. Idag säger S att de inte vill riva upp den sänkta bolagsskatten. S har varit emot samtliga skattesänkningar trots att de gett både fler jobb och vanliga löntagare mer pengar kvar i plånboken. Jag har skrivit om det tidigare. S kan inte vara både för och emot samma skattesänkningar. Det är dags att bekänna färg.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. Oberoende politisk bedömare

    Låter på samma sätt som M och semestrarna då.

    M röstade emot den tredje semesterveckan. M röstade emot införandet av den fjärde semesterveckan. M röstade även emot införandet av den femte semesterveckan.

    Varför har ni inte rivit upp de besluten om de nu var så illa?

    I svaret på den frågan har du även svaret på varför S inte vill riva upp de Moderata beslut de anser vara dåliga.

    Så, vad är svaret Edward?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Kanske ligger det något i det som du skriver. Möjligen är tiden skillnaden i det här fallet.

  2. Stefan

    Jag har för mig att jag besvarat detta!? Stämmer det? Och i så fall: var är inlägget? Om inte så gör jag ett nytt försök.
    Jag har vid flera tillfällen erbjudit mig att förklara för er moderater varför (S) inte har för avsikt att riva upp era verkningslösa skattesänkningar. Jag gör det igen – vill du få det förklarat Riedl? Säg bara till.
    Sedan är det inte bevisat att dessa sänkningar skapat jobb i någon större utsträckning. Skulle dom ev ha gjort det, så är kostnaden för varje jobb löjligt hög!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.