Edward Riedl (M)

Nya tekniken förändrar

Det var fantastiskt roligt att Sverige i fredags kväll vann mot Österrike och fortfarande håller drömmen om VM-spel levande. Vi var flera som hängde ut både flaggor och spelartröjor inne i centrala Umeå. Zlatan levererade på plan så som han ofta gör. Men det har även snackats en del om Zlatan-unplugged efter också. Är det ok att han lägger ut bilder inifrån omklädningsrummet eller inte. Det är mycket som möjliggörs av den nya tekniken. Det är ett helt annat format för kommunikation som växt fram och som allt fler tar för självklart. Tidigare frågade människor om lov att ta en bild från en middag. Idag måste man säga till om man inte vill ha folk som fotograferar och lägger ut bilderna på facebook och andra publika fora. Jag tycker det är kul att Zlatan vill öka kommunikationen med alla fans. Det innebär inte att det alltid är ok att fota och lägga ut. Att prata med de som är berörda brukar alltid vara det bästa sättet.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Johan

    Jag noterar att du med VÄLDIGT jämna mellanrum struntar i att lägga ut dom kommentarer du får på din sanningsförvrängande blogg.

    • JonasE

      Edward har då aldrig struntat i att lägga ut mina komentarer, och det är oftast negativa kommentarer från min sida, så då måste man ju undra vad du egentligen skrivit, för att han skall strunta i dom ??.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.