Edward Riedl (M)

Partiledardebatten har börjat i Sveriges Riksdag

Partiledardebatten har börjat i Sveriges Riksdag! S fortsätter att svartmåla ett Sverige som aldrig varit bättre. Aldrig har så många haft det så bra. Trots det vill vi moderater tillsammans med våra alliansvänner fortsätta att göra ett bra Sverige ännu bättre. Fortsatta satsningar på jobb och företagande är nödvändigt för att i framtiden kunna satsa på vår gemensamma välfärd.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. JonasE

    ”S fortsätter att svartmåla ett Sverige som aldrig varit bättre” – med tanke på hur klyftorna ökat under er regeringstid, och hur de 10% med längs inkomst gått rent minus under Allianstiden, samt alla utförsäkrade och arbetslösa som fått det sämre, för att inte glömma alla de som ni skyfflat undan i Fas3 så är ditt uttalande rent lögnaktigt Reidl, för S behöver inte svartmåla, det räcker med att belysa fakta !!.

    Massarbetslösheten, ungdomsarbetslösheten, ökningen av behovet för försörjningsstöd, nedrustningen av A-kassan och sjukförsäkringen, de utanför utanförskapet, allt detta måste du ignorera för att påstå att vi har ”ett Sverige som aldrig varit bättre”, och då måste man ju undra om ignorans ett krav för att vara Moderat ??.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Det du påstår är rent felaktigt. 2006 var medelinkomsten hos den tiondel med lägst inkomster 80 900 kr per år och 2013 82 200 kr i 2011 års priser (alltså inflationsrensat). De har alltså fått det bättre och inte sämre som du påstår. Det är bara att gå in på SCB och se.

      • JonasE

        Nu är det så att de siffror jag använder om de med 10% lägst inkomst, har Anders Borg själv använt i en av sina höstbudgetar….det är bara att kolla själv !!.

  2. Pingback: Sluta svartmåla Sverige | Badlands Hyena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.