Edward Riedl (M)

Björklund (Fp) fick stora applåder på Vår…

Björklund (Fp) fick stora applåder på Vår moderata partistämma. Hela alliansen är nu samlad i Norrköping och även Lööf (C), Hägglund (KD) och Reinfeldt (M) fick också stora applåder. Men Björklund bad sina partiledarkollegor i alliansen att ställa sig tätt bredvid honom och så tog han själv kort med sin mobilkamera. Han skulle sedan mms:a Stefan Löfven med frågan hur socialdemokraternas regeringsförslag ser ut. Han lär nog inte få något mms i retur med en bild på Löfven (S), Sjöstedt (V) och Fridolin (MP). Budskapet var tydligt från Björklund (FP). Vi har vårt regeringsalternativ färdigt.

Edward Riedl (M)

9 kommentarer

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Han har inte svarat på varken vilka han vill regera med, vilken politik de ska föra eller hur han tror det blir fler jobb med höjda skatter på jobb och företagande.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Inte alls. De som är beroende av SD är S, V och MP som inte för igenom sina förslag utan dem. Vi vinner alla gånger som de inte är överens.

  1. Pingback: Det ekar. Det ekar tomt. | Daniel Nyström

  2. Hej!

    Det hördes inga kommentarer från M’s håll till Norges Höyre som inte heller presenterade något regeringsalternativ. Det slutade med att dessa samarbetade med FRP och bland annat avskaffade biståndsmininsterposten. Har du några kommentarer på det Edward?

    Sen att S + MP, som i dagsläget verkar vara det troligaste regeringsalternativet, är större än hela alliansen i senaste undersökningarna kanske innebär att den frågan inte är så stor som ni vill få den att se ut. Eller ska M ta in SD i regeringen 2014?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Min kommentar är att det är just därför det är så viktigt att berätta allt för väljarna innan valet så de inte får överraskningar efter valet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.