Edward Riedl (M)

Jag fick igår bifall på mitt förslag att ge…

Jag fick igår bifall på mitt förslag att ge de gröna näringarna bättre konkurrensvillkor på vår moderata partistämma i Norrköping. Våra företag inom de gröna näringarna måste ges goda förutsättningar att konkurrera med omvärlden. Mitt förslag var det enda som fick stämmans bifall på ekonomiområdet. Det är under de här dagarna i Norrköping som vi moderater tar fram vår politik som vi vill möta er väljare med och söka förnyat förtroende med.

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

  1. lf

    Va bra att du fick gehör på stämman.Men vad får du för gehör av allmänheten .På bloggen får du sällan gehör från allmänheten.men det bekymrar väl inte du.Väljarna är ju bara röstboskap.
    Då du säger att socialdemokraterna gottar sig åt att 500 personer får gå från Volvo,då har du satt betyg på dig själv.
    Jag hoppas att väljarna ser detta.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Att du inte gillar mig ser jag ärligt talat inte som varken mitt eller mitt partis största problem. Däremot är jag djupt bekymrad över att både socialdemokrater och fackliga företrädare försöker skylla detta på regeringen.

  2. lf

    Ja,jag förstår att du slår dig för bröstet.Du är så självupptagen så man häpnar. Hur kan en som du vara ledande politiker? Ja,kanske om man är moderat.
    Om man i en blogg menar att socialdemokrater skulle utnyttja att 500 jobb på Volvo försvinner och att det skulle vara julafton och att det skulle utnyttjas politiskt,då är man långt ifrån verkligheten.
    Det är nog bäst att du kommer tillbaka till Umeå och förklarar dina idiotiska utspel.

    • johan

      Men snälla du lf, kom ner på jorden och rikta din frustration åt de som faktiskt styr kommunen. Socialdemokraterna med Lennart såväl som vänsterpartiet skyller på regeringen för förändringen i transportstödet som de menar var den avgörande faktorn till att Volvo lägger ned monteringen, vilket i alla fall jag tolkar som att göra politik av frågan. Som Edward också skrivit vet ingen vad beslutet grundar sig i ännu. Det ända som kommit fram är att ledningen anser att totalkostnaderna för bolagets försörjningskedja blir lägre om monteringen flyttas till Göteborg vilket är logiskt om man studerar vart Volvos kunder faktiskt finns. Volvo kan även vid en flytt konsolidera till ett färre antal leverantörer vilket skulle gynna Volvos långsiktiga kostnadsnivå. Men i sanningens vet ingen ännu om regeringen/kommunen kunnat påverka beslutet eller inte.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag har svarat dig tre gånger kring detta. Jag tycker det är mycket tråkigt att socialdemokrater och fackliga företrädare försöker skylla detta på regeringen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.