Edward Riedl (M)

Alla behövs

IMG_5899

Jag och Anders Ågren tillsammans på stämman i Norrköping som avslutades i söndags. Med tydligt fokus på att alla människor behövs i vårt Sverige. Mitt yrkande om att vi måste ge de gröna näringarna bra konkurrensmöjligheter mot omvärlden var det enda som antogs på ekonomiavsnittet. Jag har tyvärr inte lärt mig den nya bloggplattformen ordentligt än och kunde därför inte skicka bilder till blogginläggen under själva stämman vilket kändes tråkigt. Det ska förhoppningsvis bli bättre med det framöver.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

8 kommentarer

  1. Daniel

    Ja, det är klart att Alliansen tycker alla behövs. 1% ska ju äga allting och övriga 99% ska arbeta till slavlöner och under orimliga villkor för att göda eliten, så det är klart att alla behövs. Jämlikhet ska ju bara existera för den eliten som har pengarna, resten ska stå med mössan i hand och hoppas på lite smulor från bordet.

      • Daniel

        Nej, det är historiska fakta och hittills har borgaralliansen inte gjort minsta tecken på att ändra på detta. Ni är samma översittare som för hundra år sen.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Trots det som står skrivet så kan jag konstatera att vi har minst inkomstklyftor i hela västeuropa.

      • Ann

        Då Edward vill jag se en källhänvisning på det…… för det är väl så att du inte ens litar på OECD, och dess statistik, och konstaterande, så varsågod, upp till bevis!

      • JonasE

        Inkomstklyftorna var betydligt lägre innan Alliansens 2/3 politik, så bortförklaringar är allt du har i vanlig ordning !!.

  2. lf

    Alla behövs säger Edvard Riedel i ett försök att omfamna alla väljare.
    Men tyvärr har ni misslyckats. Sjuka,gamla och arbetslösa omfamnas inte av er politik.
    Det är där solidariteten ska visa sig. Men ni har inte den solidariteten. Ni vill att det skall finns en överklass och en underklass.Det sitter i ryggraden hos er.
    Till slut :inga pengar till Norrbotniabanan nu heller och då kan man inte heller söka EU bidrag.
    Vad gör du för Norrland egentligen och för Västerbotten.
    Nog måste väl M i Västerbotten få fram en bättre kandidat än Riedel ,han som lägger sig platt för Reinfeldt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.