Edward Riedl (M)

Holmlund (S) är ibland bara en dyngspridare

Holmlund (S) är ibland bara en dyngspridare! Återigen kan man ta del av kommunalrådet Lennart Holmlunds onyanserade åsikter på hans blogg. Nu driver han tesen att moderater skulle vara ett sämre släkte människor utifrån gårdagens nyhet. Oavsett vad som hänt eller inte hänt så är det tragiskt för de inblandade personerna i mitt parti. Vår ledning ser också allvarligt på detta. Men det är samtidigt viktigt att komma ihåg att alla är oskyldiga tills dess motsatsen bevisats. Tyvärr händer det att människor, oavsett partifärg, gör fel och då ska de dömas för detta. Det händer lika ofta socialdemokrater som moderater. Jag tycker dock inte vi ska spekulera som Holmlund gör i sin blogg. Det handlar bara om att sprida dynga på sina politiska motståndare. Det bör vi inte göra. Vi ledande moderater kommenterar aldrig när socialdemokrater misstänks eller döms i länet. Skärpning Lennart Holmlund.

Edward Riedl (M).

12 kommentarer

  1. HIH

    Allt Lennart skiriver är fakta !!
    Det går inte att läsa att moderater är ett sämre släkte i det han skrev .
    Så jag undrar vem det är som sprider dynga ?

  2. ceko

    Ja, att bli beskylld för att sprida dynga låter inte bra. Men tacka vet jag jag ledande Moderata politiker. De lever enligt egna regler. Den senaste i raden är Gunnar Axen, som enligt tidningar har försökt få ha sex med en 18-års flicka. Förra veckans män var självaste stormästaren Reinfeldt som inte skall ha betalat för TV-licensen och Bill som misstänks för att ha köpt aktier i ett konkursmässigt malmbrytnings företag som skulle räddas från konkurs och där han misstänks för att ha fått insiderinformation. Sedan tidigare är några höga M-ledamöter som har innehaft ministerposter men blivit avsatta pga diverse oegentligheter i tjänsten. Inför varje val så sprider Moderaterna budskapet att det är viktigt att alla skall leva enligt lagar och förordningar. Men nu med facit i hand så är det kanske Moderata ministrar och förtroendevalda som åsyftas. Eller är det så att de står över alla lagar och förordningar. Vad tycker Du Edward R som har åsikter om det mesta. Är Berloskoni i Italien ledstjärnan för de Svenska Moderaterna. Jag ser fram mot Ditt svar.

  3. ceko

    I mitt svar till Dig om Holmlund som dyngspridare så nämndes statsrådet som migrationsminister med namnet Bill men det skall vara Tobias Billström och inget annat.

  4. lf

    Ja, man slutar aldrig att förvånas över Riedels vokabulär.
    Om man inte är dyngspridare då man anklagar facket och socialdemokraterna för att ha julafton då 500 personer från Volvo får gå,då vet jag inte vad dyngspridare är fast jag är bondpojke.
    Tala om nu vad du gör för att kämpa för Volvoarbetarna.Du är ju representant för Västerbotten.
    Vi väljare avvaktar ditt svar.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag har tillsammans med alliansen skrivit om vad vi gör för att förbättra företagsklimatet i Umeå och Västerbotten.

  5. Isak

    Om man producerar dynga så ska den spridas. Som när den Moderata politikern anklagade en
    tiggare för att ha rånat henne. Eller när kommunalrådet som godeman sålde en dements hus
    för halva priset till sin fru. Jag har en hel hög med skit som ligger och väntar. Och som gödsel-
    spridare så ska du hålla dig för god. för att anklaga Holmlund.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Det finns moderater likväl som socialdemokrater som begår fel. Att använda detta, i båda riktningar, gagnar inte samtalet.

  6. HIH

    Ett sätt att inte behöva bemöta de kommentarer som du får är att svara ca 1,5-2 månader efter du gjort dina inlägg . Faktum kvarstår hur många gånger jag än läser Lennarts blogginlägg så finns det inte en rad om att moderater är ett sämre släkte än andra , jag kopierar in det Lennart skrev så kan du läsa själv . Frågan kvarstår vem sprider dynga ?

    ”Det händer alltid något hos moderattoppen. Under Reinfeldts ledning är det många i M toppen som tvingats avgå, en del statsråd bara efter någon vecka. Nu är det dags igen men inte ett stadsråd

    Nu hoppar ytterligare en toppmoderat av då han är sexanmäld. Det är Gunnar Axen som är ordförande i socialförsäkringsutskottet då han inte kandiderar till riksdagen vid valet.

    Han har anmälts för sexuellt ofredande.. Enligt uppgift till SVT har han anmälts för sexuellt ofredande av en 18 årig kvinna som är aktiv i partiet och medlem i MUF. Det här har hänt under en partiaktivitet.

    Någon förundersökning har ännu ej inletts mot Gunnar Axén. Ja visst händer det många saker i moderaterna som gett en bild av ledamöter. I de flesta andra fallen dock inte sexuella ofredanden

    Moderaternas gruppledare i riksdagen säger dock följande
    -Vi har fått information om att en
    ledamot polisanmälts. Det ser vi
    mycket allvarligt på. Detta är nu en fråga för de rättsvårdande myndigheterna

    Axen säger skälv säger -Jag avvisar den aktuella anklagelsen och konstaterar vidare att jag inte är delgiven misstanke om brott. Jag välkomnar att anmälan utreds och under tiden har jag inga andra kommentarer”,

    Vi får som sagt vänta och se vad som händer men en anmälan är gjord. Nu har vi sett att domstolar har svårt att döma i den här typen av fall då bevisen är få. Vi har även svårt att acceptera domstolsbeslut inte minst det som gång på gång hänt beträffade mål som handlar om våld mot kvinnor och våldtäkter”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.