Edward Riedl (M)

14 000 kommentarer sedan februari 2009

Eftersom många har synpunkter i kommentarerna kring hur min blogg fungerar så skriver jag med jämna mellanrum om det. Igår hade jag en sådan blogg igen och gången innan i juni. Så de som frekvent följer min blogg bör ha koll på det. För att förstå vilken arbetsbelastning det faktiskt innebär att ta in alla kommentarer och faktiskt svara på dem så har jag alltså sedan februari 2009 tagit in 14 000 kommentarer. Två av dessa har, av två olika skäl, varit så olämpliga att jag inte publicerat dem. I övrigt har jag tagit in och besvarat dem alla. Det handlar om ungefär 250 kommentarer i månaden att besvara. Jag uppskattar verkligen meningsutbytet på bloggen. Men jag kan av rent praktiska skäl inte besvara alla dagligen.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter:

2 kommentarer

  1. lf

    14000 kommentarer på några år.På Riedel låter det som han är något av en världsmästare på bloggen.
    Jag har ingen exakt statistik, men jag skulle tro att minst 13000 kommentarer är negativa till din politik.
    Du har självmant tagit på dig att skriva bloggar om det blir för stor arbetsbelastning att kommentera så kan du ju sluta att kommentera.
    Om du väntar en månad eller två att kommentera så finns det nog liten risk att någon läser din kommentar.
    Grattis! Då har du fått sista ordet.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du har nog skrivit en del av alla dessa kommentarer. Nu är det tack och lov inget tvärsnitt av Västerbotten som kommenterar varken min eller andra politikers bloggar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.