Edward Riedl (M)

Jag tar in alla kommentarer som inte uppenbart bryter mot lagen

Jag har skrivit om detta så många gånger. Men så fort någon inte får sin kommentar godkänd inom ett par timmar tror de att jag censurerat bort dem. Sedan jag började blogga har jag släppt igenom gissningsvis 14 000 kommentarer och stoppat två. Den ena stred uppenbart mot svensk lag och den andra föranledde samtal med polis och VK eftersom jag var genuint orolig för hälsotillståndet hos personen som skrivit den. Därmed inte sagt att jag är inne en gång i timmen för att redigera kommentarer. Jag försöker göra det en gång om dagen. Ibland kan det dock av olika skäl ta lite längre tid. Men jag tar in i princip alla kommentarer.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Det dröjer inte längre för dig än för någon annan. Jag tar in kommentarerna när jag läst igenom dem så de inte uppenbart bryter mot någon lag.

  1. John

    Hej Edward, jag skrev en kommentar om gruvbrytningen och protesterna som var där å du beskyllde dessa människor för att vara lata och inte ville arbeta å få in skattepengar. Nu har vi ju Blaikengruvan som kostar 1miljon i månaden i sanering och som företaget hade avsatt 3miljoner till . Tycker du att det är en lyckosam satsning nu när resultatet visat sig ? Nu har jag varken haft polis eller psykdoktor på besök så antagligen är det obekvämt för dig att svara på frågor som folk ställer till dig , för något hot har jag inte skickat i mina kommentarer. Med all respekt att du inte hinner svara på allt ,men någon gång borde bli den första .

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag har aldrig sagt det som du påstår till att börja med. Sedan svarar jag på alla kommentarer.

  2. lf

    Edvard Riedel försöker förklara sitt sammanbrott då det gäller att svara på kommentarer.Att du skriver en sån här blogg är oförståeligt. De flesta vet idag att det tar en till två månader innan du svarar.Att försöka få att tro folk att 2 st kommentarer inte tagits in saknar betydelse.Det är ju självklart att vissa går över gränsen. Jag har fått in alla mina kommentarer,men om det dröjer 1 till 2 månader innan du svarar, då kan ju alla förstå att du har passerat ”bäst före datum”.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag svarar på kommentarer på det sätt jag beskrivit i flertalet bloggar. Där ser du också varför jag valt den modell jag valt. Du behöver inte gilla det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.