Edward Riedl (M)

Självklart spanar Sverige på andra länder

Självklart spanar Sverige på andra länder! Allt annat hade varit uppseendeväckande. Vem tror att Ryssland inte spanar på andra länder? Att Sverige sedan samarbetar och delar information med andra länder är till och med reglerat i lag.

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. edor

    Så du menar det är fullt okej då? Varför blir Sverige (Fp Sven Widman) alltid så upprörd när ryssarna startar sina plan och drar en vända över Östersjön? Det syns då i alla fall, medan vi ska smyga omkring och låtsas vara några änglar när vi i själva verket ger hemlig information till världens mäktigaste land. Hur tänker du och dina allianskolleger och även delar av möglet inom S? Jag har fått nog av er fördärvade politik och med folkpartiet och den gamle militären Björklund i skolfrågan som dragit ner Sverige till bottennivå. Allting hänger samman, hoppas ni svider ett rungande nederlag.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag menar att det är rätt naturligt att vi, precis som andra länder, spanar på varandra.

  2. "Dosan"

    Bara en tidsfråga innan övervakningsapparaten blir total och även vi som bor inuti landet granskas in i minsta detalj av en korrupt regeringsregim. För du har väl rent mjöl i påsen? Men just ja, det är inte vi medborgare som väljer vad som är rent mjöl längre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.