Edward Riedl (M)

Riksdagshörnan

Riksdagshörnan! Idag vid lunch träffade jag umebor vid Stadsbiblioteket för att samtala politik. Det är ett bra tillfälle för politiskt intresserade medborgare att träffa sina riksdagspolitiker. Det är dessutom ett bra tillfälle för mig som politiskt förtroendevald att få synpunkter och frågeställningar med mig i mitt arbete. Ni Västerbottningar är mina uppdragsgivare.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. lf

    Du vill ha synpunkter från medborgarna på ditt politiska arbete.Du har ju bloggen som ett redskap att bedriva din politik.Du får många kommentarer.De är till 95 % negativa till din politik.
    Min fråga till dig:Tar du någonsin hänsyn till de negativa kommentarerna? De är ett urval av vanliga människors syn på den politik som du bedriver.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du har fel. De som skriver och kommenterar på min blogg är ingen tvärsnitt av befolkningen. Vore det så skulle alliansen förlorat förra valet och jag skulle inte fått det stöd jag fick i valet. Dessutom är det flera som skriver med olika alias för att det ska se ut som det är fler som inte tycker som jag. Du är inte en av dem vad jag kan se.

  2. lf

    Nu har det hänt! Jag har berömt Riedel för att ta in alla bloggar som inte kränker privatlivet m.m.
    Jag har skrivit en kommentar till bloggen om Nelson Mandela.Den har inte kommit in.
    Under de år som Riedel har bloggat så har bara 2 kommentarer inte kunnat tas in ,säger han. Nu är jag tydligen den 3e.
    Kan jag få en förklaring var du inte släpper in den?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag tar in alla kommentarer. Om du saknar något av dina inlägg så är det tråkigt. Skicka om den så kommer den in i sådant fall. Vad handlade den om?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.