Edward Riedl (M)

Riksdagsdebatt om trafikutskottets del i…

Riksdagsdebatt om trafikutskottets del i höstbudgeten! Debatten har precis startat och oppositionen ägnar sin talartid till att kritisera alliansregeringens historiskt stora satsningar på infrastrukturens område. När S själva hade regeringsmakten satsade de endast 3,6 miljarder kronor per år till drift och underhåll av järnvägen. Alliansregeringen har fördubblat de årliga anslagen till drift och underhåll av våra järnvägar och numer satsas 7,2 miljarder kronor. Debatten kommer sannolikt att pågå fram tills lunch och går att följa i tv för den som är intresserad.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. mange

    Men snälla Edward och alla andra borgare, ni kan inte sitta och jämföra hur det var för snart åtta år sen.. allt var annorlunda, ekonomin, konjunkturen osv.

    Att sitta och titta på hur det var förr är bara en indikation att ni inte har något eget att komma med och försöker bara som vanligt att smutskasta dom som utmanar er.

    Men tänk om det hade vart lite annorlunda !! tänk om ni/dom som sitter vid den så kallade maken verkligen försökte att göra det bästa för oss i Sverige i stället för att leka i sandlådan ”min pappa är mycket starkare än din” . Då tror jag eller vänta JAG vet att då skulle vi få ett Sverige som vi svenskar kan vara stolta över.

    Sluta försöka manipulera och börja göra nått som är bra i stället.

  2. Edward Riedl (inläggsförfattare)

    Jag har svårt att faktiskt förstå din kommentar. Vi satsar dubbelt så mycket på drift och underhåll. Hur menar du att det inte är att göra något?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.