Edward Riedl (M)

Brasilien köper JAS

Igår blev det klart att Brasilien tänker köpa JAS från den svenska tillverkaren Saab. Det var med stor glädje jag och många andra mottog den nyheten. Det visar återigen att svensk försvarsindustri är i den absoluta världstoppen. Det är få länder som har förmågan att ta fram och tillverka så avancerad försvarsmaterial. Den svenska försvarsindustrin ger både jobb, skatteintäkter och utveckling.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Lars Gidlöf

    Hej

    Du sjriver att du svarar på alla kommentarer, men du khuger, vilket jag påpekat förut.

    Läs min kommentar, som innehåller frågor , skrivet den 2:a November. Kan du i ditt svar utläsa något som helst svar på de frågor jag ställde om bl a Trafikutskottet och Apoteket?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag har aldrig påstått att du ska vara nöjd med mina svar. Men svar får du alltid.

  2. Ulf Parde

    Bra skrivet Edward. Vilken glädje! En stor dag för svensk industri. Bl a försvarsminister Karin Enström (m) och den gamle metallfackbasen Stefan Löfvén (s) gläder sig naturligtvis.
    Tänk att vi får sälja i stället för stora Frankrikes plan (ansågs för dyrt) och jätten USA (här spelade nog avlyssningsskandalen mot bla Barsiliens president in) !
    I denna glädje anser sig dock inte organisationen Svenska Freds kunna delta utan beklagar köpet. En organisation som inte vill ha något svenskt försvar. De anser tydligen att bara andra (stora) länder ska få sälja vapen. Säg gärna några sanningens ord om dem nästa gång, Edward!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.