Edward Riedl (M)

Rasism och främlingsfientlighet måste…

Rasism och främlingsfientlighet måste bemötas med goda motargument. Det är bra att det demonstreras runt om i landet. Det är viktigt att vi tillsammans visar vilket Sverige vi vill ha. Samtidigt vill jag vara tydlig med att den extrema vänstern som även de romantiserar våldet som metod är samma skrot och korn som dessa rasister. Jag är därför inte odelat positiv till manifestationer där denna del av vänsterrörelsen är med tillsammans med andra etablerade partier. Särskilt vänsterpartiet visar gång på gång vilka svårigheter de har att ta avstånd från exempelvis revolutionära fronten. Den som är emot rasism och för demokrati och ett tolerant samhälle kan inte beblanda sig med denna våldsverkande delen av vänsterrörelsen.

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

 1. lf

  Denna Edvard Riedel,han försöker förklara hur dessa avarter som vi nu ser i samhället speglats.
  Men det går inte att missta sig på hur han lutar sig mot att det är vänstern som har stor del i de avarter som vi nu ser i samhället.
  Men en sak har du glömt och det är att om arbetare som ville få en dräglig tillvaro på 30 talet demonstrerade, möttes av kulsprutor.Det är ditt parti som beordrade detta och historien går inte att bortförklara.
  Vilka goda motargument har du att komma med idag då samhället håller på att delas opp i de som har och de som inte har?

 2. Bergis

  Vad roligt att du skriver det eftersom det är din politik som monterat ner välfärden och därför göder fascismen i Sverige..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.