Edward Riedl (M)

Så här fungerar min blogg

Med jämna mellanrum brukar jag skriva hur jag hanterar kommentarer på min blogg eftersom flera som skriver kommentarer funderar över detta. Jag tar i praktiken in alla kommentarer om de inte uppenbart bryter mot lagen eller på annat sätt är mycket olämpliga. Otrevliga kommentarer publiceras alltså även de. Tack och lov är de få. Under alla år har jag stoppat två kommentarer.

 

Jag svarar på alla kommentarer. Dock inte samma dag utan med cirka en månads mellanrum. Ibland tar det lite längre tid och ibland går det lite snabbare. Det beror på hur min arbetsbelastning i övrigt ser ut. Vill man ha snabbare kontakt med mig rekommenderar jag mail eller telefon. Det är inte praktiskt möjligt för mig att hinna med på annat sätt då mycket annat i mitt politiska uppdrag tar tid. Men jag uppskattar er som besöker min blogg, läser den och kommenterar den.

 

Edward Riedl (M).

10 kommentarer

 1. HIH

  Det är ett bra sätt för dig att slippa stå till svars för det du påstår , jag gissar att det inte är många som tittar på det som är ca 1,5-2 månader gammalt !

  En del som du svarat har visat på fakta och ställt dig mot väggen när du ”trollat” med siffror och påstått felaktigheter och kräver ett nytt svar av dig , men det svaret kommer aldrig för då du svarat en gång verkar det som att du anser att du gjort ditt .

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag besvarar alla med jämna mellanrum på det sätt jag beskriver. Vill man ha snabbare kommunikation finns andra vägar.

 2. Bergis

  Nej Edward. Så fort någon skriver något som inte passar din ideologiska övertygelse eller skriver sanningen i ögat på dig plockar du fram ”Så här fungerar min blogg”. Mycket fegt.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag berättar hur min blogg fungerar eftersom vissa har återkomande funderingar kring detta.

 3. lf

  Men sluta nu Edvard. Hur din blogg fungerar vet de flesta idag.Den har varierat till att svara direkt till att svara inom några dagar till att bli en månad eller fler.
  Vilken politiker har ändrat sin blogg som du.Jag har varit med på resan.
  Du har anklagat mig som att sympatisera med terrorister helt utan orsak.Det kan man göra som politiker?
  Jag ställer frågan.Vad kan jag göra som vanlig medborgare.
  Du svartmålar oppositionen,hur vill du att debatten skall föras i framtiden?

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Trots mina återkommande inlägg om hur min blogg fungerar så är det ett återkommande ämne. Så länge funderingar finns kommer dessa inlägg med jämna mellanrum.

 4. lf

  Man kan ju fråga sig då dina kommentarer inte kommer in. Nu har du inte skickat in kommentarer förrän senast den 21 december.
  Har du modet att börja att skicka in kommentarer eller tar du möjligheten att fega ur.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Ibland, av olika skäl, kan det ta en liten stund innan jag hinner ta in kommentarer. Men det är mycket sällan.

 5. lf

  Så fungerar min blogg.Är det fler än jag som hört på denna förklaring.Samma visa hela tiden.
  Inte sen den 21 december har du tagit in bloggkommentarer.Förut brukade ta högst 2 dagar. Det finns naturligtvis en plan bakom detta. Om du har kunnat förklara detta med att du varit utomlands och släkt ned bloggen då har ju det varit en godtagbar förklaring,men du har ju fortsatt att blogga.
  Du har väntat med att skriva kommentarer upp till flera månader. Om din taktik att inte skicka in kommentarer till dina bloggar också dröjer kanske lika länge ,då har du förbrukat din trovärdighet att föra en dialog med väljare.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Som jag skrev tidigare så kan det ibland av olika skäl dröja en liten stund innan jag tar in kommentarer. Men det är som sagt sällsynt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.