Edward Riedl (M)

Mina nyårslöften 2014

Det vilar något speciellt över slutet på varje år. Det är på många vis en dag som alla andra samtidigt som det är slutet på det gamla och början på det nya efter tolv-slaget. Det ger möjligheter till reflektioner och nya mål för framtiden både privat och yrkesmässigt. Många nyårslöften kommer att ges under dagen och kvällen. De kommer till största del att handla om viljan att förbättra sig själv och göra bra för andra. Så nyårslöften är något i grunden väldigt positivt. Jag kommer här själv att dela med mig av två nyårslöften, ett privat och ett politiskt.

 

1. Mitt privata nyårslöfte blir att inte äta godis under januari och februari 2014. Det kommer att bli riktigt tufft. Samtidigt känns två månader lagom avvägt. Skulle jag i slutet av februari vilja fortsätta att vara godisfri en månad till är det bara positivt.

 

2. Mitt politiska nyårslöfte blir att jobba stenhårt fram till valet för att säkerställa att Sverige efter valet fortsatt har en alliansregering som sätter nya jobb framför utbyggda bidragssystem. Det är ingen slump att Sverige är ett framgångsexempel på område efter område utan resultatet av en politik som sätter nya jobb främst.

 

Med dessa två löften så vill jag passa på att önska alla som följer min blogg ett riktigt gott nytt år!

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Isak

  Nog är det märkligt att våra nyårslöften sammanfaller och att vi båda får våra
  önskningar uppfyllda under 2014. Mina att Moderaterna och alliansen förlorar
  regeringsmakten, och att Herr Riedl får all den tid han behöver för att renovera
  sin gamla båt och segla jorden runt. Och dessutom emotser jag med förtjusning
  framemot den lunch som du lovade för något år sedan, för att ge dej chans att
  förklara valförlusten. Kan lova dig att jag kommer att ha många värmande och
  välmenande ord till tröst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.