Edward Riedl (M)

Alliansen är ett beprövat och samspelt regeringsalternativ

tillsammans

Alliansens fyra partier har bestämt sig för att ännu en gång gemensamt söka väljarnas förtroende för att göra ett bra Sverige ännu bättre. Vi har en färdig laguppställning, vi tänker berätta för väljarna i god tid innan vad vi vill göra tillsammans efter valet. Mot alliansen står fyra splittrade oppositionspartier. Med vem vill socialdemokraterna göra vad med efter valet i höst?

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. "Dosan"

    Fel. Alliansen är en korrupt bunt med människor som är helt inställda på att förstöra sverige och svensk välfärd så att en liten elit får det mycket bättre förspänt på bekostnad av att övriga 99% av människorna får det mycket sämre och får betala för kalaset.

  2. Leif

    Den mänskliga versionen på en köttätande blomma. Den lurar sitt byte att allt är lugnt tills det är försent.

  3. JonasE

    Med vem skall ni regera??, med vems stödröster skall ni klara makten??, för som läget är nu så är S och MP större än hela Alliansen och dom har ju redan pratat sammarbete, och så har vi V på detta, så i nuläget är Alliansen det mest osäkra alternativet, och en Alliansröst är en garanterad röst på SD:s fortsatta vågmästarroll !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Vi behöver inga stödröster. Vi behöver bara att S SD V och MP inte tycker likadant.

  4. Patrik

    Sitter inte du i en minoritetsregering?!
    En republikan vars namn jag inte minns har i tidningen The Guardian påtalat sin uppfattning om hur han ser på Sverige – Som ett socialt experiment. Tyvärr! ni för en politik som gagnar Sd, men trösta dig med att övriga har en stor del i det. Sossarna skulle inför valet 2010 åter införsäkra 100 000 människorom de vann valet. Nu är dessa människor helt bort glömda, idag hör jag inte ett ord om dem i debatten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.