Edward Riedl (M)

Sverige hyllas i Davos

Sverige hyllas i Davos! När världens ekonomiska och politiska elit träffas i Davos lyfts Sverige fram som det goda exemplet med en välskött och konkurrenskraftig ekonomi i kombination med stor social rättvisa. Den socialdemokratiska svartmålningen av Sverige blir faktiskt helt obegriplig i det sammanhanget.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. €dor

    Du Edvard, nämndes det något om -87 miljarder i statsbudgeten? Det är väl de gamla (inaktuella) siffrorna ni visar upp och håller masken krampaktigt. Hur länge tänker ni dölja sanningen?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu är ju det du påstår bluffsiffror från S där de även räknar in de stora underskotten de S-styrda kommunerna och landstingen räknas med tillsammans med en massa annat. Däremot balanseras budgeten över en konjunkturcykel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.