Edward Riedl (M)

Alliansen möter väljarna tillsammans den 14 september

partiledarena

Trots att det just för stunden är lite motigt i opinionsmätningarna så var det glada, samspelta och framåtblickande ledare för alliansens fyra partier som igår hade möte med de fyra riksdagsgrupperna. Just nu pågår intensivt arbete inom alliansen för att ge svar på väljarnas frågor om framtiden. Hur ska vi göra ett bra Sverige ännu bättre. Mot en enad allians som framgångsrikt har regerat Sverige under tuffa tider står fyra sinsemellan splittrade partier. Vad är egentligen socialdemokraterna, vänsterpartiet och miljöpartiet överens om. De har inga gemensamma svar till väljarna och vill inte ens ställa upp på bild tillsammans.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Hansson

    Men är det ändå inte lite tjurskalligt att hävda att ”så här ser vårt regeringsalternativ ut oavsett vilka partier som ni väljare röstar in, eller ut, i regeringen!”? När oppositionen i stället säger att ” vi kan inte presentera ett regeringsalternativ förrän ni väljare sagt vad ni vill ha”. Retoriken förmedlar en viss bild av synen på väljarna, det kan du inte förneka.

  2. Edward Riedl (inläggsförfattare)

    Tvärtom kan det vara rätt viktigt för väljarna att veta hur mycket V och MP en röst på S faktiskt innebär.

  3. Maria Hansson

    Att tvärsäkert visa upp ”laget”, när 50% av deltagarna ligger under 4%- spärren i de senaste opinionsmätningarna är kanske inget lysande drag? Ingen kan ju garantera att alla fyra partierna i Alliansen finns kvar i regeringen efter valet.

  4. Pilens

    En röst på M är en röst på M
    En röst på KD är en röst på M
    En röst på C är en röst på M
    En röst på FP är en röst på M
    En röst på S är en röst på S
    En röst på MP är en röst på MP
    En röst på SD är en röst på SD
    En röst på V är en röst på V

    Sverige förtjänar bättre än ett tvåpartisystem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.