Edward Riedl (M)

Förtroendet för Fredrik Reinfeldt (M) som statsminister ökar

re

Det är glädjande att se att förtroendet för Fredrik Reinfeldt (M) som statsminister ökar samtidigt som förtroendet för Stefan Löfven (S) minskar. Det börjar nu dra ihop sig mot valrörelse och det mest intensiva skedet  i den politiska fyraårs-cykeln. Alliansen ligger, precis som inför förra valet, under i opinionsmätningarna samtidigt som förtroendet för statsminister Fredrik Reinfeldt och alliansregeringen är mycket stort. För oss i nya moderaterna och våra vänner i folkpartiet, centerpartiet och kristdemokraterna gäller det nu att öka tempot. Vi måste fortsätta berätta för väljarna vad vi vill göra tillsammans de kommande fyra åren och samtidigt visa hur en regering med S, V och MP skulle drabba jobben och därigenom skolan, sjukvården och vår gemensamma välfärd.

 

Läs mer här: http://www.expressen.se/nyheter/reinfeldts-revansch–okar-gapet-till-lofven/

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Bertil Wallgren

    Reinfeldt &Co har varit bra på en sak som inga andra borgerliga regeringar efter kriget klarat. Att hålla budget, att inte skuldsätta oss. Men nu är vi där. Årets underskott kan bli 87 miljarder kr. enligt Ekonomistyrningsverkets prognos. Borg gissar lite lägre, KI tror på ännu värre siffror. Den som lever får se! Klart är att mitt förtroende för Reinfeldt är raserat. Att hamna i ett budgetunderskott är enkelt, men att rätta till det är svårt. Att skära ner utgifter är inte populärt, det gör inte en regering ett valår.Efter alla borgerliga regeringar har S tillsammans med något annat parti fått rensa upp i finanserna. En misstanke smyger sig in, har Reinfeldt gett upp, och tänker överlåta till S att klara upp? D.v.s. samma procedur som vanligt?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Att S styrda kommuner och landsting gör underskott kan du väl knappast belasta alliansen för? Sedan så lägger vi budget efter konjunkturläge. Överskottsmålet ska hållas över en konjunkturcykel vilket vi gör utan problem.

  2. Reine Ren

    Drabba vilka jobb? Era så kallade låglönejobb som reinis vurmar så mycket för?
    Eran politik är ett gigantiskt hot mot den svenska välfärden som vi en gång hade.
    Sen är det ju jättebra att reinis har ett stort förtroende, däremot finns inget förtroende för hans tilltänkta efterträdare för att reinis är trött är det inget snack om. Till och med näringslivet tycket han ju är ett särintresse?!?!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Låglönejobb? Sverige har EU:s högsta reallöneutveckling sedan alliansen tog över. Du kunde alltså inte ha mer fel.

  3. lf

    Edvard Riedel du är en moderat pajas då det gäller politik.Jag tror att vanligt folk skrattar då du försöker att
    ta till vara alla halmstrån.
    Det är patetiskt.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Dina inlägg påminner väldigt mycket om de som du skrev för fyra år sedan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.