Edward Riedl (M)

Alla behövs – Se filmen här

Nu börjar vi vår satsning med kampanjfilmen ”Alla behövs” där statsminister Fredrik Reinfeldt på ett bra sätt sammanfattar kärnan i det vi går till val på.

 

Se filmen genom att gå in på: http://allabehovs.se/

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: , ,

8 kommentarer

  1. Leif

    Ahhh, jag förstår. ”Det är här välfärd skapas”. Så sjuka tvingas tillbaka till jobbet för att fixa välfärden dom inte fick? Förstår jag er film rätt då?

    Men vem får välfärden om dom som verkligen behöver den, inte får den?

    Eran kampanj börjar kännas som ett avsnitt av Lost. För vilse, det är ni, pratar emot er själva hela tiden

  2. €dor

    Det tyckte man också under slaveriet, t o m ett måste om man ska ha en chans skaffa sig förmögenheter på de fattigas bekostnad.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag har varit i kontakt med VK som tyvärr inte kunde hjälpa mig då det blivit en bugg. Men om du är väldigt duktig så får du gärna höra av dig och ordna detta. Tack på förhand.

  3. JonasE

    Om nu alla skulle behövas enligt Moderaterna, varför missgynnas då ständigt vissa till fördel för andra i er politik ??…….som vanligt så säger ni en sak men vad ni sen gör är en helt annan, och Alliansens 2/3 politik har förhoppningsvis snart nått vägs ände !!.

    Den filmen missar det faktum att en politik inte skapat just fler nya jobb i denna sektor, då antalet som slutat eller blivit uppsagda ganska så exakt motsvarar det antal som anställts = det är alltså ersättningsanställningar vi talar om i huvudsak här, och då är det mest påtagliga resultatet av Alliansens alla skattesänkningar: ökande vinster för företagarna, och minskade skateintäkter för staten -i förhållande till befolkningsmängd……….men som vanligt så är skattesänkningar huvud målet med Allianspolitiken, och välfärden lider !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du skriver om detta 2/3 samhälle som inte har något faktastöd utan bara är något du och andra påstår. Det stämmer alltså inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.