Edward Riedl (M)

Plakatpolitik från S

När socialdemokraterna nu fortsätter prata om att de ska ha EU:s lägsta arbetslöshet så är det inget fel på målsättningen i sig. Det enda problemet är att alla S förslagen istället kommer att leda till färre jobb. De vill istället höja skatterna på jobb och företagande. Då återstår bara siffertrixande precis som under Göran Perssons år som statsminister om de vill få till siffrorna. Om vi istället mäter hur stor del av den vuxna befolkningen som faktiskt arbetar och betalar skatt på riktigt så hamnar Sverige i topp tillsammans med Nederländerna. Som vanligt är det mesta plakatpolitik när S drar igång.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. John

    Men er egen politik Edward ? Den som har gjort att arbetslösheten har ökat från 6 till 8 % . Du kan väl göra något detta problem istället för att kritisera S för deras förslag att försöka lösa problematiken med arbetslösheten , för det är ju bara att se resultatet av eran politik . Fattigpensionärerna ca 200 000 st, utförsäkrade ca 70 000 de som är hänvisade till socialbidrag och Fas-3 arbete som bara ökar , samtidigt som ni har öst miljarder till aktieägare och riskkapitalister. Du är ju långt ifrån trovärdig med ditt skitsnack på din blogg

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu blev det inte mycket rätt här. Läs gärna mina bloggar på temat.

  2. JonasE

    Så du anklagar S för att siffertrixa, och sen så gör du själv precis samma sak -”om vi istället mäter ”.

    Faktum är att Alliansens politik inte skapar fler jobb i annat än i siffertrixarnas värld, och då är det dags för något annat, och plakatpolitik är ett signum för Alliansens alla påhitt -den senaste alla behövs, är ju rent lögnaktig då Alliansens 2/3 politik säger motsatsen !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Läs gärna mina bloggar på temat så förstår du varför jag inte tycker vi ska mäta arbetslösheten på det sätt som gjorde att Göran Persson och den förra S-regeringen lyckades minska arbetslöheten procentuellt samtidigt som jobben inte blev fler.

  3. Pilens

    Då var vi där igen.
    Från 7% till 8% sen 2006…

    Väntar fortfarande på din förklaring hur arbetslösheten i Sverige kan öka när jobben blir fler.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du är varmt välkommen att läsa mina bloggar där jag förklarar just det som du efterfrågar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.