Edward Riedl (M)

Vänsterpartiet vill chockhöja skatterna i Sverige

Vänsterpartiet berättar nu att de vill chockhöja skatterna i Sverige med 90 miljarder kronor ifall de får vara med och bestäma efter valet. Antingen måste media ställa frågan till Löfven och socialdemokraterna hur de ser på detta och faktiskt kräva dem på svar. Annars är det dags att sluta rapportera om de röd-gröna som ett regeringsalternativ som står mot alliansen.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Pilens

    Då M lyckats dra på Sverige ett underskott på 87 miljarder tycker jag att det verkar väldigt sansat och ansvarigt av V att hämta igen underskottet.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Varför räknar du in underskott i S-styrda kommuner och landsting i detta?

  2. ceko

    Men OJ, Oj, Oj ett sånt elände för de förmögna miljonärerna, som kämpat sedan 2007 för att få sänkta skatter för de rika och låta även de med låga löner och arbetslösa betala kalaset.

    I oktober har Sverige en ny regering som företräder den vanliga människan. Alliansen ligger under med ca 15% vid väljarmätningar. Då kanske Du Edvard slipper vara i Riksdagen längre och bl a rösta Nei till byggande av Norrbotniabanan.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      En typisk vänsterelitistisk kommentar som saknar grundläggande förståelse för demokrati. Den sittande regeringen är demokratiskt vald, alltså företräder den folket, även om du inte gillar den. Sedan är det inte opinionsmätningar som bestämmer hur nästa regering ska se ut. Det går väljarna på valdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.