Edward Riedl (M)

En fördel med Demoskops mätning

En fördel med Demoskops mätning! Enligt Demoskoo leder de röd-gröna stort över alliansregeringen. Det som är bra med den senaste mätningen är att nu kan väl snart inte media undvika att ställa frågan till de röd-gröna om vad deras gemensamma politik faktiskt är. Det enda vi vet är att skatterna på jobb och företagande ska chockhöjas. Det kommer att leda till att många jobb försvinner och att nya inte växer fram. Jag är övertygad om att opinionen kommer att svänga till vår fördel när det blir tydligt vad de röd-grönas politik kommer att innebära konkret.

Edward Riedl (M).

8 kommentarer

  1. lf

    Men Edvard,då du ser att er politik för er långt bort från regeringsmakten.Då måste väl du också förstå..
    ER politik håller inte.Svenska folket vill ha en annan politik.En solidarisk politik.
    Men tyvärr ser du väl solidaritet som ett skällsord.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      För mig är solidaritet verkligen inget skällsord. På valdagen får vi sedan slutgiltigt veta vad svenska folket vill ha för politik de kommande fyra åren.

  2. Kjell B

    TVÅ FÖRDELAR MED DEMOSKOPS MÄTNING.

    Dels, som du skriver, vem ska (S) regera tillsammans med, dels, vem ska (M) regera tillsammans med? Om trenden håller i sej finns bara (SD) kvar som kan tänkas stödja (M:s) politik (dom har ju gjort det tidigare)!!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Tyvärr ser jag mer och mer av det motsatta i det dagliga riksdagsarbetet.

  3. Per A.

    Jag skall inte säga att du har fel i att Löfvén inte är tydlig i vilka han vill regera med. Den snälla tolklningen är att han hålller alla dörrar öppna.

    Men…

    Din partiledares ofta upprepade mantra om ’det enda regeringsalternativet’ har knappast synats av media heller, trots att två av fyra koalitionspartner väldigt ofta befunnit sig under 4% spärren under de senaste 15 månaderna.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Men den stora skillnaden är att vi före valet berättar vad vi tillsammans vill göra efter valet. Sedan är det upp till väljarna att avgöra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.