Edward Riedl (M)

Alliansregeringen gör ett mycket bra jobb

all

Alliansen förbereder sig tillsammans för att fortsätta regera Sverige i ytterligare fyra år. Den som röstar på ett alliansparti vet vad som kommer efter valet. De senaste 8 åren har vi dessutom lyckats sköta statsfinanserna bättre än i princip alla andra länder i Europa.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter:

4 kommentarer

  1. JonasE

    Från ett rejält och stabilt överskott till ett allt större underskott i statsfinanserna – en skillnad på över 100 miljarder……..hmm…..sniff-sniff….nu luktar det siffertrix från Moderaterna igen !!.
    Att alla andra länder blivit sämre än Sverige, frångår inte det faktum att Sverige också blivit betydligt sämre under Alliansregeringen…..bara inte riktigt lika mycket som alla andra, och det verkar vara upp till en S-regering att fylla på Skattekistan igen, då Alliansen nu spenderat bort de sista slantarna från den förra påfyllningen av just en S-regering !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Sverige har som ett av få länder minskat statsskulden under finanskris och lågkonjunktur.

  2. Ulf Parde

    Moderaternas skattehöjningar på fordon, alkohol (nu igen), cigarretter och snus är alla otrevliga. Direkt svinaktigt är Anders Borgs förslag att höja en snusdosa så mycket som 6 kr! Tänker du verkligen försvara sådant i valrörelsen? Hur mycket vill moderaterna förlora valet med?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag har full respekt för att du och andra inte gillar alla delar av vår politik. Att leda Sverige innebär kompromisser ibland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.