Edward Riedl (M)

Trist VK

Idag var det ett helsidesuppslag i VK om dörrknackning som metod för politiska partier. Texten var bra men bild och rubrik gjorde att socialdemokraterna såg ut som det parti som var flitigast på att knacka dörr trots att de precis börjat med det inför valet. Moderaterna i Umeå har redan knackat på hemma hos 15 000 hushåll i Umeå. Vi kommer inte bara till valet, även om vi givetvis ökar tempot rejält då, utan vi knackar på och lyssnar in umebornas synpunkter under hela mandatperioden. Självklart pratar jag i egen sak men det kändes faktiskt lite trist att socialdemokraterna fick det utrymmet i VK när det är vi moderater som är de mest flitiga på att vara ute och besöka umeborna.

 

Edward Riedl (M).

Etiketter: ,

7 kommentarer

  1. "Dosan"

    Fast ingen vettig människa vill prata med er, det är därför ingen bryr sig om eran knackning. Att ni dessutom påstår er värna om folkets röst är ju bara för komiskt! Ni lyssnar ju inte ett smack på någon förutom överklass eller storföretag. Patetiskt är vad det är!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu vann vi förra valet. Så du kanske inte har så många som är fullt lika kritisk som dig i din omgivning.

  2. Ingvar Näslund

    Hej Edward

    Jag har svårt att förstå din argumentation.
    Vi ägnar två sidor i tidningen åt en genomgång av hur de etablerade partierna i Umeå bedriver sina kampanjer. Rubriken är allmänt hållen, liksom ingress på förstasidan samt insidan.
    Moderaterna fick stort utrymme i texten och bilden är en genrebild mer än något annat.
    Inget parti har ensamrätt om att knacka dörr och flera partier gör det. Det finns ingen självklarhet i att välja moderaterna på bilden, vilket du ger uttryck för.

    Vänligen
    Ingvar Näslund, chefredaktör VK

    • Lars Gidlöf

      Hej

      Ett tips till Er på VK är att nu under detta valår granska politikernas bloggar, hur mkt sanning de skriver, vilka källfakta de hänvisar till samt om hur ofta de svarar sina väljares kommentarer. Det är ju en ur min synvinkel farlig sitution för demokratin om politiker kan sprida en massa ”dynga”, med tvivleaktiga fakta källor och sedan inte besvara kommentarer.

      Se denna Riedläs sk PolitikerFakta, han skrev ju hur duktig Alliansen varit gällande miljn sa inget om hur många miljöklassade fordon det fanns att tillgå det året han jämförde mer.

      Antingen ska Ni på VK (jag vet Ni är en borgerlig tidning men kritisera kan Ni väl ändå?) kräva att politikerna svarar kommentarerna eller så stänger Ni deras bloggar

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Vad synd. Men jag försökte beskriva varför. Vi har självklart inte monopol på dörrknackning. Men vi är nog utan överdrift det mest flitiga partiet i Umeå och Västerbotten på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.