Edward Riedl (M)

700% mer vindkraft med alliansen

vind

Sedan alliansregeringen tog över regeringsmakten 2006 så har vindkraftsproduktionen ökat med över 700%. Den som tror att miljöpartiet är det bästa partiet för miljön bör nog fundera ett par gånger till innan valet. På område efter område har alliansregeringen levererat och förstärkt den starka svenska positionen på miljöområdet.

 

Edward Riedl (M).

10 kommentarer

 1. Evert Andersson

  Är Du verkligen stolt över att ha skickat en nota på minst 4,5 miljarder till svenska folkets elräkningar i den fromma förhoppningen att koldioxidutsläppen ska minska någon annanstans. Vi har ju ingen sådan elproduktion. Det går inte att komma ifrån tanken, att bättre klimatnytta för de pengarna skulle gått att få. Är Du egentligen Moderat? (M) alltså inte (MP)

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag tror inte vindkraften är framtiden. Men jag konstaterar att alliansregeringen gjort mer än MP på det här området.

 2. Lars Gidlöf

  Hej herr lögnhals

  Jag har utan att få något svar vid ett flertal tillfällen frågat dig vilka står bakom Politikerfakta.se, är det oberoende?

  Hur var det med ditt påstående om miljöbilar?

  Du skriver ofta om hot mot politiker men är det inte lika mkt fel att som förtroendevald som förstört för medborgarna med lögner och försämringar, läs Apotek mm) som hot mot politiker?

  Jag ser inte stt du som riksdagsman ska utan att det sker folkomröstningar har rätt att sälja ut gemensamt ägda saker. Då har folk rätt att hota er också för fungerar inte en demokrati ena hållet så ska den inte fungera åt det andra hållet.

  Så ljug inte mer Riedl, svara nu som du gpng på gång lovar vad är Politikerfakta.se för något oberoende institut?

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Du får svar varje gång. Däremot blir du aldrig nöjd. Men det är två olika saker.

 3. Lars Gidlöf

  Hej

  Alla Ni som läser och gillar denne riksdgsmans blogg verkar inte vara särskilt objektiva.

  För ett bra tag sen så hade denna okunniga politiker ett skrytinlägg im hur många fler miljöbilar det fanns nu jämfört med 2006, utan att han tog i hänsyn till att det tillverkas betydligt fler modeller som miljöklassas nu jämfört med 2006.

  Samma gäller detta inlägg, utvecklingen har gått framåt då det gäller storlrken på aggregat sen 2006 men tror Ni denna politiker bryr sig om atttala om det? Naturligtvis inte, för han vet inget om hur vindkraft mm fungerar , och ta det som jämförelse, vi har folk, oavsett parti som sitter och bestämmer och inget vet.

  Vill ni opereras av en läkare som inget vet?

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Bara för att du har en uppfattning så är den kanske inte per automatik sanningen.

 4. Ann

  Men snälla du, inte en siffra rätt, du kan inte använda denna blogg som källa…… Hmmmmm vilka/ vem är det nu som står bakom den ????? Hmmmm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.